sunnuntai 8. toukokuuta 2016

SUKLAAKAKKU

oli nimensä mukaisesti suklaata!

Suklaakakun leivoin perunajauhopohjaiseksi koska näin varmistetaan gluteenittomuus. Toki on olemassa gluteenittomia jauhoseoksia mutta herkimmät keliaakikot eivät voi edes em. jauhoja käyttää. Se on hyvä muistaa kun leivotaan gluteenittomasti. Tämä suklaakakkupohja on äärimmäisen herkullinen koska se ei ole lainkaan "raskas". Maku on lähinnä kevyt, sellainen suussa sulavan pehmeä. Itse en henkilökohtaisesti pidä suklaakakkupohjista koska niistä tulee helpolla liian raskaita ja täyttäviä mutta tämä pohja on sellainen jota syön useamman palan tuntematta se suurempaa "ähkyä".

Kakussa käytetty suklaa on Brunbergin tummaasuklaata joka on gluteeniton ja laktoositon. Täyte on takuuvarma valinta eli vadelmainen marjatäyte.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti