sunnuntai 22. marraskuuta 2015

FROZEN

kakku oli toiveena pienen prinsessani syntymäpäiville.

Jostain syystä tyttäreni, itseasiassa kummatkin, ovat ohjeistaneet minut tekemään hyvinkin yksinkertaisia kakkuja. Ajatellen lähinnä koristelupuolta. Lieneekö syynä se että järjestelyissä on valtavasti puuhaa ja olen kutakuinkin kiinni useita päiviä synttärivalmisteluissa. Näin ollen aikaani ei jää niin paljoa heille kuin normaalisti. Toki he puuhaavat keittiössä tottuneesti, massojen ja jauhojen keskellä, kanssani mutta onhan se erilaista puuhaa kun osa huomiostani on milloin taikinan teossa, koristeiden teossa jne.

Toisaalta kakkukuvat ovat aivan ihania ja todellakin kauniita. Ehkäpä tämä kakkukuvien suunnaton menekki meillä liittyy yksinkertaisesti vain ja ainoastaan kakkukuvien näyttävyyteen. Alla olevan kakkukuvan ostin Confetista.

Kakkupohjana perunajauhoilla leivottu suklaakakku ja täytteinä voittamaton parivaljakko vadelma- ja vaniljamousse.




Koristeet;
- Renshaw, farkunsininen (powder blue) sokerimassa
- Kaulintamassa, makuna vaahtokarkki
- Efektisävy, helmiäinen Pearl White
- Efektisävy, helmiäinen Pacific Blue
- Efektisävy, helmiäinen Vanilla Mist
- Sallinen, pehmeät hopeahelmet
- Kaksiosainen silikonimuotti, Petunia
- Confetin lumihiutalemuotit
- iso tylla, Wiltonin 1M
- Confetin elintarvikeliima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti